Axa prioritară 3
: Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi întreprinderilor
D.M.I.3.3.: Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile
Contract: POSDRU 64/3.3/S/33409
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de UE, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Solicitant/Partener
Grupuri de lucru

Mediul de afaceri,
Educaţie şi formare,

Alina Ciuhureanu

Social şi sănătate,

Valeriu Toma

Ocuparea forţei de muncă,

Constantin Teleşpan

Capitalul uman în mediul rural,

Tiberiu Ştef
Achizitii

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, în cadrul proiectului „Înfiinţarea Secretariatului Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare  şi Incluziune Socială în Regiunea Centru” -  ID 33409, vă invită să participaţi la procedura de atribuire pentru achiziţie servicii de arhivare... [ultima achiziţie]

Intalnirea STP-urilor la Bistrita

În data de 14.01.2011 a avut loc Întrunirea naţională a reprezentanţilor tuturor celor 8 Secretariate Tehnice Permanente din țară, organizată de STP NV la Bistrița.

În cadrul întâlnirii a următoarelor aspecte:

  • stadiul implementării proiectelor STP, crearea strategiei de dezvoltare a proiectelor STP în perioada 2012-2020, perspectivele STP-urilor din punct de vedere al creşterii legitimităţii în cadrul regiunilor, idei de proiecte finanţabile FSE, acţiuni în cooperare cu AT AMPOSDRU în 2010;
  • discutarea strategiilor privind colaborarea STPurilor cu organismele intermediare;
  • dezbateri privind propunerea de continuare a activităţii Secretariatelor Tehnice Permanente, după încheierea actualelor proiecte.

S-a convenit ca următoarea întâlnire a secretariatelor să aibă loc în Bucureşti cu ocazia Conferinţei din februarie - martie 2011.

Agenda

Conferinta nationala de inchidere a Anului European 2010 pentru Combaterea Saraciei si Excluziunii Sociale 08-12-2010

Echipa STP Centru a participat la Conferinţa naţională de închidere a Anului European 2010 pentru Combaterea Sărăciei şi Excluziunii Sociale

În data de 8 decembrie 2010, s-a desfăşurat la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, sala C.A. Rosetti, conferinţa finală a Anului European 2010 privind Combaterea Sărăciei şi Excluziunii Sociale, organizată de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Obiectivul conferinţei, a fost acela de a creşte gradul de conştientizare a profesioniştilor, a reprezentanţilor mass-media şi a opiniei publice cu privire la fenomenul sărăciei şi excluziunii sociale, aducând în atenţia celor interesaţi programele naţionale ce au fost dezvoltate de Organismul Naţional de Implementare cu prilejul Anului European pentru Combaterea Sărăciei şi Excluziunii Sociale. Au fost prezentate principalele rezultate obţinute în anul 2010, şi a avut loc un Forum de discuţii, în care pe lângă mesajele transmise de ambasadorii Anului, personalităţi marcante ale vieţii politice, culturale şi artistice, a fost prezentată experienţa pe care au avut-o diferiţi participanţi la evenimentele organizate în cadrul Anului European 2010.

De asemenea, a avut loc Festivitatea de premiere a competiţiei naţionale „Jurnalistul – actor social” şi a fost lansată Declaraţia Finală a Anului European pentru Combaterea Sărăciei şi Excluziunii Sociale.

Agenda evenimentului
Galerie FotoCurs STP Centru - 17-18.11.2010

„Implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene: management financiar-contabil și achiziții publice”

STP Centru a organizat în perioada 17-18.11.2010 cursul „Implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene: management financiar-contabil și achiziții publice” la Alba Iulia.

La curs au participat 25 de persoane din cadrul organizațiilor membre ale Pactului și ale Parteneriatelor Județene din Regiunea Centru.

Vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm și la următoarele sesiuni de instruire organizate de STP Centru.

Agenda
Galerie foto